Perinnepaja toistaiseksi suljettu ja muu toiminta tauolla. Korona viruksen vuoksi.

Ilmestyy Perinnepajan pöydälle ja sähköpostiosoitteisiin joka kuukauden alussa.
Laatinut Pertti Vuorio/ puh 044- 044 1550 pertti.vuorio@salo.salonseutu.fi

Ihan kevyt- KENTTÄPOSTI 5/20, toukokuu 2020

Laatinut Pertti Vuorio / puh 044- 044 1550

Ohessa kuulumisia ja miltä kevätkauden loppu näyttää.

Veteraaneille on lähetetty puheenjohtajan kirje, jonka tarkoitus oli ilahduttaa veteraaneja.

Kirje sisälsi lyhyen saatekirjeen Veteraaneille, Tasavallan Presidentin kirjeen Kansallisena veteraanipäivänä, yhteystietomonisteen ja muistutuksen kaupungin kautta saatavista etuuksista. Kaksoisjäsenille meni samat monisteet, mutta ilman veteraanietuuksia koskevaa liitettä. Puolisot ja lesket saivat lisäksi lahjakortit. Terttu ja Ossi hoitivat postituksen keskenään Koronajutun takia.

Varsinainen jäsenkirje jäsenmaksulomakkeineen postitetaan vasta syksyllä, samalla kerromme tulevasta toiminnasta.

Pajaisännän terveiset

Tervehdys kaikille Teille Kenttäpostimme lukijat. Kuten tiedetään, toimintamme on totaalisesti vaikuttanut päälle tullut Korona rutto, jonka vuoksi oli määrä jäädä kotiin käsiä pesemään! Mutta tästä noustaan ja kevään ohjelmaahan jäi Perinnepajassakin paljon esittämättä.

Uskomme ja toivomme, että elokuussa taas tapaamme iloisin mielin. Veteraanikuoron isännältä terveisiä, että karanteenista huolimatta jokainen kuorolainen voi yksin harjoitella vapaasti ilman hengitysuojaimia. Pitää vetää vaan täysillä vaikkapa “Lapin jenkkaa” – ja pelin edessä.

Näillä ajatuksin, pysytään terveinä ja hyvää kesän odotust!

Heikki

Puheenjohtajalta tervehdys tuki-/kannattajajäsenille

Veteraanijäsenemme, kuten me tukijäsenetkin olemme edelleen karanteenissa ikämme takia. Monella yksinasujalla keskustelukumppanit ovat vähissä. Kantakaa oma korte kekoon soittamalla tutuille ja myös vieraille. Kyselkää vointia, keskustelkaa ja tuokaa vaihtelua veteraanijäsentemme arkeen. Luokaa positiivista ilmapiiriä. Antakaa oma puhelinnumero soittokohteellenne, jotta he/hän voivat tarvittaessa ottaa yhteyden teihin. Jos veteraaniväki tarvitsee kumppania ulkoiluun, tarjoutukaa sellaiseksi.

Vuoden 2020 tukijäsenten jäsenmaksu maksetaan syksyn jäsenkirjeen ohjeiden mukaisesti.

Voitto

Perinnepaja pidetään suljettuna ja toiminta pysäytettynä tämän kevään. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Perinnepaja avataan ja yhdistyksen toiminta käynnistetään jälleen 13.8.2020. Siitä tarkemmin aikanaan. Nyt kevät hommiin!

Hyvää Kesää kaikille!