Salon Seudun Sotaveteraanit ry  
 

Toiminnan esittely

Salon Seudun Sotaveteraanit ry on valtakunnallinen Suomen Sotaveteraaniliittoon kuuluva jäsenyhdistys, jonka toimialueena ovat HALIKKO, KIIKALA, KISKO, KUUSJOKI, MUURLA, PERTTELI, SALO ja SUOMUSJÄRVI. Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää jäsenilleen hengellisiä, henkisiä, kuntouttavia ja virkistyksellisiä tilaisuuksia ja leirejä. Tukea veteraanijäseniä pienimuotoisissa kuntoutuksissa ja henkilökohtaisten käyttötarvikkeiden hankinnassa sekä antaa jäsenistölle informaatiota veteraaniasioissa sekä hoitaa perinneasioita.

Yhdistyksen toimisto on Veteraanipaja Kirkkokatu 10, 24100 Salo. Avoinna maanantaista torstaihin klo 11.00 - 14.00. Naisjaosto huolehtii Pajan kahvitarjoilusta. Juttuseuran lisäksi Pajalta saa neuvontaa ja opastusta veteraanien asioissa.

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka palvelukseen kutsuttuna, määrättynä tai vapaaehtoisena on osallistunut vuosina 1939 – 1945 Suomen sotiin sotilaana tai Lottana. Yhdistyksellä on tukijaosto, johon voi liittyä kannatusjäsenenä. Tervetuloa käymään Veteraanipajalla! Liity jäseneksi ja käytä jäsenyyden tuomia etuja. Jos haluat olla aktiivina toiminnassa mukana, ilmoita siitä meille.

Tapahtumakalenterista löytyy ajankohtaiset ja tulevat mielenkiintoiset tapahtumat ja uutiset. Kannattaa tutustua.

Reino Läärä on kerännyt ja koostanut jo useiden salonseutulaisten sotaveteraanien kertomuksista henkilökohtaisia muistelemisia niin talvi- kuin jatkosodastakin. Näiltä sivuilta löydätte myös monia muita mielenkiintoisia juttuja. Joten kannattaa käydä säännöllisesti katsomassa uudet kertomukset.

Monilla veteraaneilla on muistikuviensa lisäksi myös kuviksi tallennettuja muistoja niin sotavuosilta kuin myös veteraanivuosien ajalta. Näitä ja monia muita mielenkiintoisia kuvia julkaisemme näillä internet-sivuilla.

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka palvelukseen kutsuttuna, määrättynä tai vapaaehtoisena on osallistunut vuosina 1939-1945 käytyihin Suomen sotiin. Yhdistyksellä on lisäksi tukijaosto, johon muut voivat mielellään liittyä kannattavina jäseninä. Tule käymään Veteraanipajalla ja liity jäseneksi. Voit myös käyttää näillä sivuilla olevaa palaute- / jäsenlomaketta.

Mielenkiintoisia linkkejä mm. muiden Sotaveteraaniyhdistysten sivuille. Myös muita hyödyllisiä linkkejä ja mm. tukijoidemme kotisivulinkit. Jos tiedätte näille sivuille sopivan hyödyllisen linkin, ilmoitelkaa Veteraanipajalle.