Salon Seudun Veteraanilaulajat on 1992 perustettu mieskuoro. Ensimmäisen toimintavuoden päättyessä kuorossa oli 42 laulajaa, jotka melkein kaikki olivat veteraaneja.Nyt veteraaneja on mukana enää muutama ja kuoron muodostavat veteraaniyhdistyksen tukijäsenet. Kuoron ohjelmisto koostuu pääosin hengellisistä ja isänmaallisista lauluista. Huomattavan osan kuoron lauluista on suomalaisten runoilijoiden teksteihin säveltänyt kanttori Martti Räisänen. Hän johti kuoroa perustamisesta lähtien yli kahdenkymmenen vuoden ajan, hänen äkillisen sairastumisensa jälkeen kuoroa on johtanut hänen tyttärensä Sanna Räisänen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuoro laulaa lähialueen kirkoissa, vanhainkodeissa ja palvelutaloissa sekä lukuisissa juhlatilaisuuksissa. Kuoro on välittänyt veteraaniperinnettä lauluin ja veteraanimuisteloin kouluissa Salon alueella. Lukuisten veteraaniveljien ja -sisarten muistotilaisuuksiin kuoro on osallistunut Veteraanin iltahuudon sanoin ja sävelin.
Kuoro on toimintansa aikana tehnyt kolme äänitettä.
• Isänmaa v2002
• Sininen Risti v2007
• Vapauden liekki v2012
Kuoro toimii aktiivisesti, harjoituksia on viikottain ja esiintymisiä vuosittain useita kymmeniä. Uudet laulajat ovat tervetulleita, ota yhteyttä kuoroisäntään.